Bloemen chocolade bezorgen

9,95

SKU: 600212c96a7e Categories: , ,

Description

Maak u bloemencadeau compleet met heerlijke bloemenchocolade. Van hoogwaardige kwaliteit Belgische chocolade is deze chocolade in de vorm van bloemen gemaakt. Met de kleuren groen, geel, wit en oranje wordt het een feestelijk geheel. Het bonbondoosje met strik bevat 140 gram chocolade en dat zijn 12 chocolaatjes, 3 van elke kleur.
U kunt dit doosje chocolade laten bezorgen of combineren met echte bloemen. In de opties kunt u kiezen voor een bont boeket bloemen.  Wilt u een ander boeket selecteren, kies dan alleen de bloemenchocolade en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Kies vervolgens voor ‘verder winkelen’ en maak een keuze uit één van de andere producten op onze website.
Chocolade bezorgen kan bij BoeketCadeau.nl 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterag. Vandaag besteld voor 17.00 is morgen al bezorgd. Het is mogelijk een eigen gewenste afleverdatum te kiezen.  Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap of stuur de chocolade anoniem. U kunt de bestelling volgen via track en trace.
De chococlade is glutenvrij.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.