Kraamcadeau: 3 maanden zwanger cadeau

32,95

Description

Heb je gehoord dat er iemand zwanger is in jouw omgeving? Geef dit unieke 3 maanden zwanger kraamcadeau aan jouw collega, vriendin of familielid. Dit lieve kraamcadeau bestaat uit een crème witte knuffelbeer met op zijn rechtervoet de tekst geborduurd “My first Teddy”. Het 3 maanden zwanger cadeau wordt extra leuk gemaakt doordat BoeketCadeau.nl er een heliumballon bij doet. Zo maak je niet alleen de baby, maar ook de moeder (of vader) blij!
 
3 maanden zwanger kraamcadeau laten bezorgen
BoeketCadeau.nl heeft een snelle service en bezorgt 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Bestel nog vandaag en het kraamcadeau wordt morgen al bezorgd bij de moeder en baby! Je kunt het kraamcadeau zowel thuis als bij een bedrijf laten bezorgen.
 
Kraamcadeau voor jongen of meisje
In onze webshop vind je veel verschillende soorten kraamcadeaus voor jongens en meisjes. Denk hierbij aan lieve knuffels, rammelaars of schattige ballonnen. Al onze kraamcadeaus zijn te combineren met een prachtig boeket bloemen voor vader en moeder. Nog origineler zijn onze bloementaarten: geen standaard boeket, maar een bloemstuk in de vorm van een taart met de meest prachtige bloemen.
Kraamcadeau voor ouders
Naast de knuffels, rammelaars en ballonnen, kun je bij BoeketCadeau.nl ook terecht voor kraamcadeaus voor de ouders. Wat denk je van een gezonde fruitmand of lekkere chocolade. Bestel vandaag nog een kraamcadeau bij BoektCadeau.nl!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.