Bloemen Laten Bezorgen Door Een Bezorgrobot?

bloemen-bezorgrobotAanstaande Moederdag zondag 14 mei kunnen moeders voor het eerst in de geschiedenis bloemen bezorgt krijgen door een bloemen bezorgrobot. Naar onze mening gaat zo het persoonlijk tintje er een beetje vanaf maar uiteraard is dit wel efficiënt en kan het zijn dat de bezorgkosten zo lager uitvallen waardoor je dus goedkoper een bosje bloemen kunt bestellen een laten bezorgen. 1-800-Flowers welke 1 van de grootste digitale bloemist is zal met behulp van Starship Technologies deze trial gaan uitvoeren.

Hoe dat er precies uitziet kunt u hier op deze video zien!

Bloemen Bezorging Door Robots Ook in Nederland?

Voorlopig loopt de wetgeving nog een beetje achter de technologische ontwikkelingen aan. Momenteel is alleen in de staat Virginia automatische bezorging door robots in de wetgeving opgenomen. Daar mogen bezorgrobots al onbegeleid de straat opgaan indien ze zich aan de snelheid en laadgewicht beperkingen houden. In Nederland zijn er ook al plannen voor bezorging met behulp van robots alleen nog niet voor de bloemen sector. Zo zal Domino´s Pizza binnenkort pizza´s gaan bezorgen met een test als eerste waarschijnlijk in Dordrecht en Zwijndrecht aldus te lezen is op de site van Tweakers.

ViaBloemen.nl Review – De Unique Selling Points Van ViaBloemen!

viabloemen

Waarom bij ViaBloemen bestellen?

 • Bloem Boeketten bij ViaBloemen zijn er al vanaf €12,95
 • Ook bereikbaar via chat & Whatsapp (06 28 188 133 – Bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur Ontvang binnen 1 uur reactie)!
 • 1500+ reviews met gemiddeld een 8.7
 • Altijd 7 dagen vaasgarantie
 • Bepaal zelf de bezorgdatum
 • Goedkoopste bezorgtarief
 • Bezorging in heel Nederland
 • Seizoensboeketten
 • Rozen boeketten
 • Bloemen naar het buitenland
 • Rouwbloemen bestellen
 • Zakelijk bloemen bestellen
 • Webshop Keurmerk
 • Betalen met iDEAL, Creditcard, Paypal of AfterPay
 • Ontvang een kortingscode bij aanmelden nieuwsbrief

Klik op deze link om nu de beste online bloemisten te vergelijken!

Top 10 Bloeiende Struiken Met Geur – Struiken Met Bloemen

Heesters of struiken zijn onmisbaar in de tuin. Sommige soorten kunnen worden gebruikt als haag of erfafscheiding. Andere verdienen een plekje dichterbij huis; bloeiende en geurende heesters bijvoorbeeld!

Ruik de lente

Als u het goed uitkiest kunt u het hele jaar genieten van bloeiende en geurende heesters in uw tuin. Zet ze op een plek waar u geregeld langs loopt om de geuren op te snuiven. Vooral in de lente zijn er veel struiken om uit te kiezen die heerlijk ruiken. Wilt u de lente ruiken kies dan voor een van onderstaande bekende en minder bekende soorten:

 1. Vanaf april bloeit de brem. Bekend is de gele brem, maar er is ook een witte variant of een tweekleurige soort. Brem wordt circa 150 cm.
  brem-cytisus-praecox-allgold

  Brem Cytisus Praecox Allgold

 2. Ook de flessenborstelstruik flessenborstelstruik Fothergilla major heeft geurende witte bloemen vanaf april. Hoogte circa 150 cm.
  Fessenborstelstruik Fothergilla Major

  Fessenborstelstruik Fothergilla Major

 3. Vanaf mei bloeit natuurlijk de bekende sering, bijvoorbeeld Syringa vulgaris ‘Charles Joly’. Tip: zet een hortensia of andere lager blijvende heester voor sering, dan geniet u op dezelfde plek later nogmaals van bloei. Sering kan 3 meter hoog worden.
  Sering Syringa Vulgaris Charles Joly

  Sering Syringa Vulgaris Charles Joly

 4. Boerenjasmijn (Philadelphus coronarius) heeft witte bloemen in mei, juni en geurt sterk. De heester kan wel 2 meter hoog worden.
  Boerenjasmijn Philadelphus Coronarius

  Boerenjasmijn Philadelphus Coronarius

 5. Een kleine compacte heester is de moeraspalm (Ledum groenlandicum ‘Compactum’). Vanaf mei geuren de kleine witte bloemen. Is groenblijvend en wil graag in de halfschaduw. Hoogte 70 cm.
  moeraspalm-ledum-groenlandicum-Compactum Ledum Groenlandicum Compactum

  moeraspalm-ledum-groenlandicum-Compactum Ledum Groenlandicum Compactum

 6. Peperboompje (Daphne mezereum) is een vroeg bloeiende kleine sierheester. Al in maart en april bloeit het struikje met geurende roze bloemetjes aan de kale takken. Later in jaar verschijnen rode bessen. Hoogte 100 cm.
  Peperboompje Daphne Mezereum

  Peperboompje Daphne Mezereum

 7. Pindakaasboom (Clerodendrum bungei) heeft graag een plekje in de zon. De roze bloemen van deze sierheester en het blad zijn geurend. Bloeit van juni tot in september. In het najaar verschijnen blauwe bessen. Ongeveer 200 cm hoog
  Pindakaasboom Clerodendrum Bungei

  Pindakaasboom Clerodendrum Bungei

 8. Specerijstruik (Calycanthus floridus) is een onbekende sierheester met geurende bruinrode bloemen in juni en juli. Staat graag in de zon en wordt een 250 cm hoge struik.
  Specerijstruik Calycanthus Floridus

  Specerijstruik Calycanthus Floridus

 9. Viburnum opulus ‘Roseum’ is de Gelderse roos met bolle ‘sneeuwballen’ van mei tot juni. Deze variëteit krijgt geen bessen! Hoogte 250 cm.
  Sneeuwbal Viburnum Opulus Roseum

  Sneeuwbal Viburnum Opulus Roseum

 10. Choisya ternata ‘Sundance’ is een mooie wintergroene sierheester. Hij bloeit met witte geurende bloemetjes van mei tot augustus en soms komt er in het najaar nog een nabloei. De bladeren ruiken ook lekker wanneer u erover wrijft. De volwassen hoogte is 150 cm. Kan goed gesnoeid worden omdat de struik al van nature eirond groeit.
  Choisya Choisya Ternata Sundance

  Choisya Choisya Ternata Sundance

Heeft u een van bovenstaande struiken of ervaring met een andere geurende heesters? Laat het ons weten! Kijk hier voor meer geurende heesters.

Bloompost.nl Review – Waarom Kiezen Voor Bloompost Bloemen?

bloompost-bloemen
LET OP: De website brievenbusbloemen.nl is de de site van Bloompost.nl!

 • 9 Dagen vaasgarantie
 • Een Boeket Bloemen bij Bloompost is er al vanaf €9,95!
 • Mogelijk bos bloemen met vaas bestellen
 • Bezorgen in heel Europa!
 • Inclusief gratis wenskaart met eigen tekst en mooie verpakking
 • Bestel voor 20.00 uur en wordt morgen bezorgt!
 • Dagvers van de kweker
 • Ook voor bedrijven

Klik hier voor de beste bloemen bezorgers vergelijken in een tabel!

TopBloemen.nl Door Kassa als beste getest én 7 dagen vers garantie!

Vóór 14.00 uur besteld vandaag nog bezorgd! Topbloemen.nl

8 Online bloemen bezorgers vergeleken door Kassa:

Op zaterdag 19 maart is Topbloemen door Kassa uitverkozen tot de beste bloemen bezorger van Nederland. In de uitzending waren 8 online bloemen bezorgers getest op de volgende eigenschappen:

 • verpakking
 • kwaliteit
 • levertijd

De bloemen specialsiten van het TV programma Kassa beoordeelde de website van Topbloemen.nl gemiddeld met een acht. Er werd het volgende gezegd:: ‘Er is ongelooflijk goed op de verpakking gelet. Qua kleur heel mooi, heel lieflijk en goed gebonden. Ze werden binnen de gestelde levertijd bezorgd en in combinatie met de kwaliteit van de boeketten kwam Topbloemen.nl als beste uit de test.’

Dit zijn de proposities van TopBloemen.nl:

 • Bestel bloemen voor 13.00 en dan wordt er nog op dezelfde dag bezorgd! (m.u.v de Nederlandse (wadden) eilanden)
 • Dagelijks nieuwe verse bloemen in assortiment!
 • Maar liefst zeven dagen versgarantie voor de bloemen.
 • U kunt ook cadeaus en wenskaartjes toevoegen aan de bestelling.
 • De vermelde prijzen op de site zijn allen inclusief BTW!
 • U kunt op de site de goedkoopste boeket bloemen van Nederland bestellen online.
 • U hoeft zich niet online te registratreren om bloemen te kunnen bestellen!

Bekijk de aflevering van Kassa hier: http://kassa.vara.nl/media/354658

Topbloemen

Groene Schutting Mooi Met Klimplanten

Een schutting kun je mooi laten begroeien met klimmers. Er zijn klimplanten die ook in de winter hun blad houden, waardoor je ook in de winter uitzicht hebt op een groene schutting.

De meeste achtertuinen worden begrensd door een schutting; een ideale steun voor klimplanten! Het enige waar je rekening mee moet houden is of de klimplant zelf omhoog klimt of dat je hem een handje moet helpen.

Verschillende Soorten Klimop Planten en Bloemen:

Zonder hulp omhoog klimmen

Klimop (Hedera), wilde wingerd (Parthenocissus tricuspidata ‘Veitch Boskoop’), trompetklimmer (Campsis radicans) en onder andere klimhortensia (Hydrangea anomala petiolaris) klimmen zelf omhoog langs muren en schuttingen. Ze hebben hechtwortels waarmee de takken zich vastzuigen aan hun ondergrond. Vooral de klimop is een snelle klimmer die binnen een paar seizoenen een muur weet te bedekken. Bovendien houdt klimop in de winter zijn blad. Klimop, maar ook klimhortensia, kan in de schaduw; handig voor een schutting op het noorden. Heb je een zonnige plek en wil je een tropisch tintje kies dan voor de trompetklimmer met oranje of gele bloemen. Wilde wingerd kan in de halfschaduw of zon en staat weer vooral bekend om zijn prachtige herfstkleur.

Het betere slingerwerk

Veel andere klimmers, zoals Clematis (bosrank) hebben hulp nodig om omhoog te klimmen. Je zet ze met bindmateriaal vast aan de schutting of een klimrek. Hebben ze de weg eenmaal omhoog gevonden, dan slingeren ze zich met behulp van hun ranken omhoog. Er zijn veel soorten Clematis, waaronder groenblijvende soorten. Deze Clematis bloeit meestal vroeg in het voorjaar, zoals Clematis armandii ‘Apple Blossom’ of ‘Snowdrift’. Heb je een schaduwklimmer nodig, denk dan eens aan geurende kamperfoelie, bijvoorbeeld Lonicera henryi ‘Copper Beauty’. Vuurdoorn (Pyracantha) kan ook in de schaduw, heeft stekels, bloeit wit en geeft in het najaar bessen in rood, oranje of geel waar vogels dankbaar van eten.

Snoepmuur met Fruitklimmers

Een muur of schutting is ook een prima plek om fruitklimmers tegenaan te laten groeien. Druif, framboos, braam en de nog wat onbekende gojibes moeten omhoog geholpen worden, en vragen wat meer onderhoud, maar je kunt er heerlijk van snoepen!

Groene, Rode Of Gekleurde Beukenhaag Goedkoop Online Bestellen!

Klassieke haag in een nieuw jasje

De beukenhaag is populair in Nederland. Niet zo gek want de beuk is een inheemse boom in Europa die je goed tot haag kunt snoeien. Hij wordt dan ook veel toegepast als groene omheining van tuinen. De groene beukenhaag (Fagus sylvatica) zie je meer dan de rode beuk (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’). Maar wat dacht je van beide kleuren in een gemengde haag?

Uw beuken haag in alle seizoenen mooi

Een groene haag als omlijsting van je tuin; een prachtig gezicht én ook nog eens goed voor het dierenleven. Vogeltjes scharrelen eronder of vinden er een schuilplaats. Een beukenhaag houdt het verdorde blad vast in de winter. De bruine bladeren blijven zitten totdat het nieuwe blad in het voorjaar tevoorschijn komt. Gedurende de winter zitten vogeltjes zo lekker beschut en jij hebt geen last van inkijk.

Snel klaar haag

Beukenhagen zijn te krijgen in verschillende vormen. De goedkoopste is de beuk uit de volle grond. Dit wortelgoed is alleen leverbaar als de plant in rust is van november tot april. Daarnaast kun je het hele jaar door planten in pot kopen. Deze zijn wat duurder, maar je bent niet afhankelijk van een specifieke maand om aan te planten. Nieuw is de kant-en-klaar beukenhaag. Wil je dus snel een dichte haag dan is dit de oplossing. De kant-en-klaar hagen zijn trouwens ook ideaal om in pot te laten staan en rondom het terras te zetten. Vergeet dan niet ze genoeg water te geven!

Rode en groene beuk

Wil je eens wat anders dan kun je zowel groene als rode beukenhaag (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ )in één haag aanplanten. De hoeveelheid planten is afhankelijk van de hoogte – en dus leeftijd van de planten – die je wilt aanschaffen. Wil je snel een dichte haag, maak dan een dubbele rij en zet ze in driehoeksverband. Zorg ervoor dat je aan beide zijden ongeveer evenveel groene als rode beuken plaatst, echt om en om hoeft niet dat houdt het wat spannender, maar kan natuurlijk wel.
beukenhaag-fagus-sylvatica-natuurValentijn Bloemen Met Korting Laten Bezorgen Valentijnsboeket!


valentijnsdag bloemen bezorgenOp Valentijnsdag wilt u uw geliefde natuurlijk verrassen met een romantisch valentijnscadeau zoals een valentijnsboeket of een romantische kaart met een romantisch valentijn gedichten. Wat is er nu beter dan een bos mooie rode valentijnsrozen of andere gekleurde bloemen om een statement te maken dat u van uw geliefde houdt? Een bos valentijnsbloemen is zowel een mooi valentijnscadeau voor hem als voor haar en in combinatie met een mooi valentijnsgedicht en een valentijnskaart weet u zeker dat de boodschap bij uw geliefde goed overkomt.

Gelukkig voor u zijn er met Valentijn enkele interessante kortingsacties waar u van kunt profiteren. Deze acties zijn alleen gelding op valentijnsdag en werken dus ook alleen op 14 februari welke in 2016 op een zondag valt! De online bloemen bezorgdiensten die de actie codes uitdelen bezorgen gelukkig ook op zondag en zullen juist op deze speciale dag extra mankracht inzetten om ervoor te zorgen dat uw liefde de bloemen op tijd ontvangt.

Greetz Valentijn Actie Kortingscodes Bloemen Aanbieding:

Bloemen Bezorg Site: Greetz.nl
Actie: Gratis Valentijnskaart twv €2,50 bij een boeket rozen
Code: A1602ROZEN
Looptijd: 1 t/m 7 februari

Bloemen Bezorger: Greetz.nl
Actie: 10% korting op Valentijnskaarten
Code: A1602VALENTIJNC
Looptijd: 1 t/m 7 februari

Bloemen Bestellen Site: Greetz.nl
Actie: Gratis mini Valentijnskaart twv €1,50 bij gepersonaliseerde cadeaus
Code: A1602VDAGCADEAU
Looptijd: 8 t/m 12 februari

Online Bloemist: Greetz.nl
Actie: XL kaarten afgeprijsd voor €3,49
Geldig: 5 februari t/m 14 februari

Bloemensite: Greetz.nl
Actie: Supersize kaarten afgeprijsd voor €4,99
Geldig: 5 februari t/m 14 februari

Bloemen Bestellen & Bezorgen: Greetz.nl
Actie: Rode enveloppen gratis
Geldig: 5 februari t/m 14 februari

Klik hier: bloemensites vergelijken.
Enkele belangrijke termen waar men op zoekt met Valentijnsdag:
Valentijn Bloemen
Valentijnsboeket
Valentijn Roos
Bloemen Valentijn
Valentijn Rozen
Valentijnsboeket Laten Bezorgen
Rozen Valentijn
Valentijnsdag Bloemen
Valentijns Bloemen
Valentijnsrozen
Bloemen Bezorgen Valentijn
Valentijnsdag Bloemen Bezorgen
Valentijn Bloemen Bezorgen
Bloemen Valentijnsdag
Valentijnsboeket Bezorgen
Valentijns Bloemen Bezorgen
Valentijnsdag Rozen
Valentijns Roos
Rozen Voor Valentijnsdag
Roos Valentijn
Valentijns Rozen
Valentijnsbloemen
Valentijn Boeket
Valentijns Boeket
Bloemen Bezorgen Valentijnsdag
Bloemen Voor Valentijn
Valentijn Bloem
Bloemstukken Valentijn
Valentijn Bloemstukken
Bloemschikken Valentijn Met Rozen
Valentijn Bloemstukken Maken
Bloemsierkunst Valentijn
Bloemstuk Valentijn
Valentijnbloemen
Valentijns Bloemen Bestellen
Valentijn Boeket Bezorgen
Valentijnbloem
Valentijnsdag Rozen Bezorgen
Rozen Versturen Valentijnsdag
Rozen Sturen Valentijn
Rozen Bezorgen Valentijnsdag
Roos Bezorgen Valentijn
Topbloemen Korting
Topbloemen Kortingscode
Bloemen Aanbieding
Topbloemen.Nl Actie
Valentijn Actie
Topbloemen.Nl Kortingscode
Topbloemen.Nl Korting
Valentijn Aanbieding
De Bloemist Kortingscode
Valentijnsdag Aanbieding
Valentijnsdag Actie
Topbloemen Actie
Bloemen Bezorgen Korting
Bloemen Bezorgen Aanbieding
Bloemen Laten Bezorgen Kortingscode
Bloem Aanbieding
Bloemen Actie
DeBloemist Kortingscode
Valentijn Korting
Valentijnsdag Korting
Valentijnsdag Aanbiedingen

123BloemenBestellen Review Bloemen Bezorgservice

Er zijn een tal van bloemenwinkels online te vinden, maar toch onderscheidt 123BloemenBestellen.nl
zich van de concurrenten omdat zij een zeer exclusieve lijn boeketten aanbieden. Tevens verwerken
zij 80% van alle ontvangen orders in eigen bloembinderij en wordt er uitsluitend gewerkt met
dagverse bloemen. Dit waarborgt de kwaliteit van het product. De overige 20% van de orders
worden doorgestuurd naar collega’s via bloemist netwerken als Topbloemen en Euroflorist.
Sinds 2015 zet 123BloemenBestellen.nl zich bewust in als duurzame bloemist en vergroot hiermee
ook haar (zakelijke) afzetmarkt met een assortiment biologisch verantwoord geteelde bloemen die
het FFP Keurmerk (Fairtrade Flowers Plants) dragen.

Daarbij komt ook nog eens dat wij ons sinds 2015 meer profileren/inzetten als duurzame
(biologische) bloemist en dat is voor landelijke netwerken moeilijk te realiseren. Meer dan de helft
van ons assortiment bestaat uit bloemen met het FFP keurmerk (Fairtrade Flowers Plants).
Klik hier voor alle online bloemist vergelijken.

Beste Bloemist van Nederland 2015/2016 volgens WUA!

Fleurop.nl is opnieuw tot de beste bloemist van Nederland verkozen door de WUA zoals ook te lezen valt op Twinkelmagazine.De lijstaanvoerder behoudt zijn vorig jaar verkregen titel na het oordeel van 8850 respondenten over 2971 websites. ANWBCamping.nl en Vrijbuiter.nl zijn respectievelijk tweede en derde in de lijst.

Top 100 Beste Websites 2015-2016

De top 100 Beste Websites is dit jaar door WUA voor de zesde keer samengesteld. De respondenten beoordeelden de websites gedurende de periode september 2014 tot augustus 2015 op look & feel, aanbod en merk. De top 10 van dit jaar:

WUA-Beste-Webwinkel-Verkiezing-Uitslag-2015-2016

Fleurop is overzichtelijk
Fleurop.nl wordt geprezen om ‘de overzichtelijkheid van de site, het simpele bestelproces en de betrouwbaarheid’. Ook het aanbod en de merkbeleving viel bij consumenten in de smaak.

Verschuivingen
De top tien bevat een aantal verschuivingen. Zo klimt ANWBCamping.nl 32 plekken naar de tweede positie, valt Kwik-fit.nl van de derde plek naar plaats acht en is er dit jaar geen modespeler in de lijst te vinden. Fleurop.nl wordt in de top 10 vergezeld door concurrent Topbloemen.nl (plek 4).

Vijf trends
WUA vat naar aanleiding van gehouden interviews met een aantal partijen vijf trends in websitebeleving samen, waarbij ‘stel je klant centraal’ als de belangrijkste tip wordt beschouwd. ‘Andere belangrijke lessen zijn: zorg voor een consistente ervaring over kanalen heen, blijf vernieuwen en ontwikkel vanuit mobile first, implementeer snel – niet ellenlang discussieren maar doen – en gebruik data om te profilen en te targeten.’

Meer info en vergelijken van alle bloemen berzorgers? Klik hier voor bloemen bestellen vergelijken.

Meer informatie over de vandaag gepubliceerde top 100 van WUA vindt u hier.